Afgelopen zondag vond het benefietconcert van Ariana Grande plaats in Manchester om geld in te zamelen voor de slachtoffers. Het was prachtig en emotioneel, waar vooral hele mooie dingen zijn gebeurd. Zo liet iedereen zien dat we samen sterk staan en niet bij de pakken neer gaan zitten! Tijd om even terug te blikken.

Tattoo love

Direct na de show deden Ariana Grande en haar crew eer aan de slachtoffers, door een tattoo te laten zetten van een bij, het symbool van Manchester.

Secret tribute

Katy Perry deed een heel bijzondere eer aan de overledenen van de aanslag. Het duurde even, maar uiteindelijk merkten fans dat Katy in haar witte jurk foto’s van de overleden slachtoffers had verwerkt.

katy p tribute

Duet from heaven

Twee van ‘s werelds grootste popprinsessen kwamen samen om een powerful cover te doen van Crowded House’s Don’t Dream It’s Over. Ze gaven iedereen de ultieme #friendshipgoals en we konden onze ogen niet van ze afhouden. Adorable!

Mommy rocks

Ariana’s moeder was niet backstage te vinden tijdens de show. Tijdens het concert werd Joan Grande gespot door fans, terwijl ze met veel mensen kletste en knuffelde. Sweet!

“Not gonna let go”

Justin Bieber brak aan het einde van zijn set tijdens het concert. Met tranen in zijn ogen sloot hij zijn set af met een gebed voor de slachtoffers, terwijl hij vroeg iedereen hun hand in de lucht te steken “who not gonna let go’.

Somewhere Over The Rainbow gereleaset

Het slotliedje van het concert was Somewhere Over The Rainbow gezongen door Ariana. Dit liedje heeft de girl gedropt om geld in te zamelen voor de We Love Manchester Emergency Fund. Amazing!

Beeld: BrunoPress