Vandaag was de persdag van Pinkpop 2018 en wij waren erbij! Naast supertoffe optredens werd ook de line-up bekend gemaakt. Enneh… er zitten écht coole namen tussen!

Lil’ Kleine

Heb je Lil’ Kleine nog nooit live bewonderd? Op vrijdag staat de boy op Pinkpop! Ben je ready om mee te zingen met zijn songs Krantenwijk en Drank & Drugs? Cause we are!

The Academic

Meet your new fave band! The Academic zijn vier friends uit Ierland. Craig, Dean, Matt en Stephen maken aanstekelijke indiepop. Ze stonden eerder al in het voorprogramma van Twenty One Pilots en nu staan ze de vrijdag dus ook op Pinkop. Supercool!

AURORA

Yup, Aurora is écht haar naam. Je kent de girl van haar song Running With The Wolves. Dit is trouwens niet de eerste keer dat ze op Pinkpop staat, in 2015 was ze ook van de partij. Heb je haar toen gemist? Dan is de zaterdag van Pinkpop jouw kans om haar te checken.

Years & Years

Ook de boys van Years & Years hebben eerder op Pinkpop gestaan, in 2016 om precies te zijn. Sta jij de zondag front row mee te zingen als Olly Alexander de hit King zingt?

Ronnie Flex

Last but not least… Ronnie Flex! 2018 is hét jaar van deze boy! Of course staat Ronnie op Pinkpop. Zou hij Maan meenemen om hun track Blijf Bij Mij te zingen? Fingers crossed!

De hele line-up!

Wow, en dan te bedenken dat dit slechts een paar namen zijn van de complete line-up! Benieuwd wie er nog meer aanwezig zijn op Pinkpop 2018? Check het hieronder.

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube, Twitter (@pinkpopfest).