Post Malone is de grote winnaar van de Billboard Music Awards

Het was een speciale avond voor veel artiesten tijdens de Billboard Music Awards. Artiest Post Malone was de grote winnaar van de avond en won superveel prijzen!

Post Malone de grote winnaar van de avond

Rapper Post Malone won tijdens de Billboard Music Awards maar liefst negen prijzen!Waaronder die van beste artiest en beste mannelijke artiest. Ook kwam hij als grote winnaar in de categorie rap, waar hij vier prijzen voor binnen harkte; hij won de prijs voor beste rapalbum, -tour, -artiest en mannelijke rapartiest. Daarnaast was hij ook nog de beste Billboard 200-, Hot 100- en streamingnummer-artiest. Supergaaf! Zo te zien kon de avond van Post Malone niet meer stuk.

Andere winnaars van de avond

Niet alleen Post Malone, maar ook anderen artiesten hadden veel prijzen te pakken. Zo won zanger Khalid vijf prijzen in de categorie R&B (waaronder beste artiest, album en nummer), kreeg Kanye West vier onderscheidingen voor zijn werk in het gospel-genre en pakte ook Lil Nas X met zijn hit Old Town Road vier awards. Daarnaast kregen zowel de Jonas Brothers als Billie Eilish drie prijzen. Het was een geslaagde avond voor alle artiesten.

Vind jij het terecht dat Post Malone de grote winnaar is van de Billboard Music Awards?

Lees ook:

Beeld: Instagram @postmalone / Bron: rtlboulevard.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen