Het Nederlandse Film Festival staat bijna voor de deur. Dat betekent een heleboel superleuke films die we binnenkort kunnen bekijken in de bios. And believe us, er komen écht leuke films aan. So get your squat together, want een van de movies komt op 18 oktober uit.

Vechtmeisje

De film die op 18 oktober uit komt, is Vechtmeisje. Deze film gaat over een girl, Bo, van wie de ouders in een vechtscheiding belanden. Wanneer Bo met haar moeder naar een Amsterdamse buitenwijk verhuist, ontmoet zij haar buurmeisje Joy die van kickboksen houdt. Bo gaat ook kickboksen en mag al snel meedoen aan de Nederlandse kampioenschappen. But, de girl heeft niet alles onder controle…

Spoiler

Dit moet een superleuke film zijn die we allemaal willen zien, right? Voor degene die nog niet helemaal overtuigd zijn, hebben wij hier een sneak peek van een boy die we allemaal kennen en die in de film te zien is…

Dioni

Yay! Dioni Jurado-Gomez is te zien in deze movie. De boy zat in de boyband B- Brave, waar je hem misschien wel van kent.

Trailer

Ben jij nu heel benieuwd naar de film en wil je alvast een stukje zien? Bekijk dan hieronder de trailer.

Win, win, win!

Wil jij Vechtmeisje als eerste zien met je bestie? Dat kan! Wij mogen twee kaartjes weggeven voor de officiële première op het Nederlandse Film Festival op zondag 30 september. Vul het formulier hieronder in en wie weet ben jij erbij!

Log in om mee te kunnen doen met de prijsvraag:

Beeld: Septemberfilm, YouTube

LEES OOK: