Tory Lanez

Rapper Tory Lanez schiet vrouwelijke collega neer

Heftig! Je gaat het niet geloven, maar na wekenlang ontkent te hebben, geeft rapper Tory Lanez eindelijk toe zijn vrouwelijke collega in haar voet te hebben geschoten. Maar om wie ging het ook alweer?

Tory Lanez + alcohol is een no-go

Na gelekte sms’jes die op de website TMZ verschenen, gaf rapper Tory Lanez dan eindelijk toe, hij heeft Megan Thee Stallion niet één, maar zelfs twee keer in haar voet geschoten. De reden? Hij zou dronken zijn geweest en heeft nu enorm spijt. Hij laat Megan weten dat zijn gedrag niet goed te praten is en dat hij het volledig begrijpt als ze niks meer met hem te maken wil hebben.

View this post on Instagram

Megan on thee beat 💄💋

A post shared by Hot Girl Meg (@theestallion) on

Megan heeft nog niet gereageerd op zijn sms’jes en gaf vorige maand op haar Instagram Live al aan dat rapper Tory Lanez haar in haar voet zou hebben geschoten. Hij zou dit gedaan hebben, nadat ze ruzie kregen en ze de auto waarin ze zaten wilde verlaten. Megan hield het nieuws eerst nog stil, omdat ze bang was dat de politie hun zou vermoorden als ze wisten dat er een wapen in hun auto was. Ze gaf Tory de kans om eerlijk te zijn, maar hij besloot te liegen over het incident. Nu lijkt het erop dat hij toch spijt heeft van zijn acties…

Lees ook:

Beeld: Instagram @torylanez / Bron: Dailymail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen