Beauty Rihanna brengt een speciale lingerielijn uit ter ere van de borstkankermaand. Ze doet dit om meer bewustzijn te creëren rondom borstkanker.

Rihanna’s Fenty x Thrivers

De lingerielijn, Savage X Thrivers, bestaat uit roze ondergoed met een krachtige boodschap. De campagne van de collectie is gericht op vier vrouwen met borstkanker. Zij doen hun verhaal in een video die uiteindelijk gepresenteerd zal worden.

Het doel lingerielijn Rihanna

Rihanna haar doel met de lingerielijn is niet alleen om vrouwen met borstkanker te ondersteunen, het gaat namelijk verder. ‘Ik wil het bewustzijn vergroten voor achtergestelde borstkanker gemeenschappen, en de Savage X Thrivers collectie vertegenwoordigt jonge vrouwen van alle lagen van de bevolking die leven met kanker’, vertelt ze aan de Amerikaanse Glamour.

Een groot deel van de opbrengst van Rihanna haar lingerielijn gaat naar een organisatie die zich richt op onderzoek en ondersteuning voor jonge patiënten met borstkanker. Scoor snel je nieuwe setje, want de collectie is nu verkrijgbaar via de Savage X Fenty webshop.

Wij zijn blij dat Rihanna aandacht besteed aan dit belangrijke onderwerp!

 

Beeld: Instagram @savagexfenty @rihanna_navy_2003

Lees ook: