Temptation Island Rodanya en Morgan

Rodanya van Temptation Island is bevallen

Het eerste kindje van Rodanya en Morgan van Temptation Island is geboren. De girl deelde een superschattige foto van zijn voetjes. Superleuk!

Zoon geboren

Rodanya begon een half jaar geleden met vloggen over haar zwangerschap.  Vandaag heeft Rodanya bekendgemaakt dat haar zoontje Levay Ace is geboren op 20 januari. ‘Ons kleine ventje is er eindelijk. Zo ontzettend lief, mooi en nog zo klein. We zijn ontzettend trots op jou’, laat ze weten op Instagram. ‘Alles gaat supergoed en wij gaan nu even in alle rust genieten de aankomende weken.’ Wij willen Rodanya en Morgan feliciteren met hun zoon!

Tempation Island

Rodanya en Morgan deden samen mee aan Temptation Island. Helaas hadden ze Temptation Island samen niet gered. De girl had lange tijd geheimgehouden wie de vader is van haar kind, maar uiteindelijk gaf ze toe dat het Morgan was. Rodanya en Morgan zijn inmiddels wel hele goede vrienden geworden en maken samen ook regelmatig vlogs op hun eigen YouTubekanaal. In een vlog lieten ze weten dat ‘hun band supergoed is, en dat ze in de toekomst misschien wel weer een couple worden’. We hope so!

Beeld: Instagram @rodanyakelsey

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen