Het is al even bekend dat Ronnie Flex vader wordt. Dat maakte de rapper bekend via Instagram. Ronnie heeft verder besloten om er verder niet veel over te vertellen, but hij verklapt wel dat er iets heel bijzonders aan de hand is met de babymama.

Debuutalbum

Gisteren deelde Ronnie via Twitter dat het vier jaar geleden is dat hij zijn debuutalbum De Nacht Is Nog Jong, Net Als Wij Voor Altijd uitkwam. Een oplettende fan feliciteerde hem en vertelde hem dat Regen In De Tuin haar fave song is. Opvallend is dat dit ook het lievelingsliedje van Ronnie is. ‘Dit is mijn lievelingsliedje. Het is een gedicht. Heb deze geschreven over het meisje dat nu eindstand m’n babymama is… Ik voorspel m’n eigen toekomst very often.’ In de song zingt Ronnie bijvoorbeeld ‘Shit die jij losmaakt bij mij’, ‘Want ik sta wel te wachten op haar met wax in mijn haar’ en ‘ik krijg sowieso al dochters’.

https://www.instagram.com/p/BpjjzvvjaJk/

De boy heeft inmiddels zijn tweets al verwijderd. Ronnie Flex en de babymama kennen elkaar dus al best een tijdje. Het is niet bekend of de twee ook een relatie hebben.

Beeld: Instagram, BrunoPress, Spotify

LEES OOK: