ronnie flex

Ronnie Flex spreekt tekenfilm in

De famous rapper gebruikt deze keer niet de microfoon om te zingen, maar om een nieuwe tekenfilm van Spiderman in te spreken. Hoe cool!

Ronnie the Spiderman

Ronnie staat op het punt vader te worden en duikt dus nu alvast in het leven van de kinderfilms. Hij gaat de rol spelen van een donkere jongen die Spiderman wordt. Ronnie is zelf opgegroeid met Spiderman, dus hij vindt het supertof. ‘Ik vond het in het begin wel raar dat ze me gevraagd hadden, maar nadat ik een paar keer geweest ben vond ik het echt heel leuk. Ik merk dat ik na een paar keer oefenen steeds sterker wordt. Ik ben best een rustig persoon van mezelf, dus ik wordt af en toe nog wel geholpen om iets explosiever te zijn’, vertelt Ronnie in een interview met RTL Boulevard. Ronnie heeft de smaak nu te pakken, want hij zou het stiekem best leuk vinden om ook acteur te worden.

https://www.instagram.com/p/BqLDMw-g5r5/

De rapper maakt niet alleen zijn debuut als hoofdrolinspreker van een film. Ook is er voor het eerst een donkere Spiderman op het witte doek te zien! We like it. De tekenfilm komt volgende maand in de bios! 

Beeld: Instagram

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen