ross lynch alex wolff

Ross en Alex negeren elkaar

Ross Lynch en Alex Wolff hebben samengewerkt aan de thriller My Friend Dahmer. Je zou denken dat het supergezellig was op de set, maar de twee hotties zeiden niets tegen elkaar op de set. Why?!

Friends

Aan de website EW vertelt Alex: ‘Ross en ik spraken een paar dagen voor de film af. We zaten in een hotelkamer, speelde wat muziek en hadden het erg naar ons zin! Op een moment keken wel elkaar aan en besloten we samen dat het beter zou zijn om geen contact meer te hebben totdat de film klaar was.’ Waarom?

Geen contact

De film heeft een donkere toon en het personage van Ross is erg afgezonderd. Dit is de belangrijkste reden waarom de twee acteurs vonden dat ze geen contact moesten hebben tijdens de film. Anders zou het voor Alex té moeilijk worden om zijn rol goed uit te voeren.
Alex: ‘We hebben tijdens het filmen bijna niet met elkaar gesproken. Als we een scène samen hadden dan waren we wel samen, maar we waren ook weer niet écht samen. Als we naast elkaar stonden leek het alsof we duizenden kilometers van elkaar vandaan waren.’ Oké, het blijft dus een beetje vaag, hihi.

Heb je de trailer voor de film nog niet gezien?Check hem dan hier!

Het is nog niet bekend of de film soon ook in Nederland te zien is.

LEES OOK:

Beeld: YouTube, Giphy, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij deze film zien?

Gerelateerde artikelen