Sarah Hyland onderging in 2012 een kidney transplant, omdat ze sinds haar geboorte al een nier afwijking heeft. Maarreh, haar medicijnen zorgen er nu voor dat de girls haar uitvalt… Superheftig!

Help, help, help.

De Modern Family actrice is altijd heel open geweest over haar niertransplantatie en nu vraagt ze haar fans om hulp. Op Instagram legt ze uit dat ze last heeft van haaruitval sinds de transplantatie. ‘Help, help, help. Welke haarverzorging producten zijn er om haaruitval tegen te gaan? Deze 27 jarige zou het graag willen weten. Ik weet dat het lijkt alsof mijn haar niet uitvalt, maar het is wel zo. Sommige medicijnen zorgen daarvoor…’  So sad!

DIY

De girl gaf toe dat ze al veel verschillende hair solutions heeft geprobeerd. Maar ze mag door haar medicatie veel producten niet gebruiken. Maareh, nadat haar fans met verschillende opties kwamen, besloot de girl om een DIY hair mask te maken. ‘Ik denk dat ik kokosnoot oil en avocado mix ga gebruiken, om er mijn haar maybe meer vitamine E te geven.’ Wij hopen dat het werkt!

Beeld: Brunopress, Instagram (@sarahhyland)

LEES OOK: