sasha pieterse

Sasha is goed in keeping a secret

Vorige week kondigde Sasha Pieterse aan dat ze mee gaat doen aan de Amerikaanse dansshow Dancing With the Stars. En blijkbaar wist niemand het.

Got a secret, can you keep it?

Shay Mitchell die samen met Sasha in Pretty Little Liars heeft gespeeld vertelt aan ET: ‘Sasha is the best secret keeper. Ze heeft het niet aan ons vertelt. Ze vertelde ons dat ze ergens mee bezig was, maar wij hadden echt geen idee wat het was.’ Shay gaat zeker kijken naar Sasha’s danswedstrijden.

Niet de eerste PLL-star

Sasha is niet de eerste PLL-star die mee doet aan Dancing with the Stars. Janel Parrish, Mona, en Brant Daugherty, Noel Kahn, hebben al eerder meegedaan. Zij hebben tegen Sasha gezegd: ‘Enjoy the moment. Enjoy the rehearsal. Every dance.’ En dat gaat ze zeker doen.

Support

Shay heeft al aangegeven dat ze zeker komt, als ze tijd heeft. Maar Sasha wil graag dat alle girls haar komen supporten. ‘Ik hoop dat ze komen. Hun schema’s zijn crazy, maar ik weet zeker dat er een paar in de zaal zitten, dat vind ik heel leuk. Dan is het net een kleine reünie,’ vertelt Sasha aan US Weekly.

Dancing with the Stars is helaas niet in Nederland te zien, maar hopelijk staan Sasha’s optredens op YouTube, want wij willen ze heel graag zien!

LEES OOK:

Beeld: Giphy, Brunopress

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij Sasha's optredens kijken?

Gerelateerde artikelen