noah centineo

Secret Sunday met Noah Centineo

Geniet jij ook zo van je luie zondag? Wij hebben een paar secrets over Noah Centineo om jouw Sunday compleet te maken. Bij Hitkrant blijft namelijk niks geheim…

#1. Zènnn…

Noah doet in zijn vrije tijd aan mediteren.

#2. Girls and books

De boy droomt ervan om samen een boek te lezen met z’n date. So, ben jij een boekenwurm? Dan weet je nu hoe je Noah’s hart moet veroveren… Take that chance!

#3. Princess

Noah’s eerste huisdier was een konijntje, cute! En alsof het niet schattiger kan… Hij noemde het konijntje Princess. Aw! Maar Noah en zijn familie had ook nog een hond. Die hond had Princess doodgebeten. Oh no, arme Noah!

#4. Stalkers

Noah is in een korte tijd erg bekend geworden en stiekem heeft iedereen een oogje op hem, right? Dit kan soms een beetje te ver gaan. De boy heeft namelijk niet alleen aanbidders, maar ook stalkers. Twee meisjes hebben hem van het vliegveld van New York tot in de stad gevolgd. Gelukkig wist zijn chauffeur de meisjes af te schudden!

#5. 22

De boy is nog helemaal niet zo oud als we denken. Hij is geboren op 9 mei 1996. Hij is dus nog maar 22 jaar oud. Boyfriend material!

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen