13 reasons why seizoen 4

Seizoen 4 van 13 Reasons Why verschijnt al héél snel op Netflix

Yes! Netflix heeft eindelijk bekend gemaakt wanneer we seizoen 4 van 13 Reasons Why kunnen bingen en we are happy, want het is al heel snel!

Seizoen 4 13 Reasons Why

Het vierde en laatste seizoen zal vanaf 5 juni te zien zijn op Netflix. Dit maakte Netflix bekend door een behind the scenes filmpje te delen op hun socials. In de video zien we hoe de acteurs in tranen zijn omdat ze het laatste seizoen hebben afgerond. So sad 🙁

Vorige seizoenen *spoiler alert*

In seizoen één zien we hoe Hannah Baker uit het leven stapt en haar klasgenoten casettebandjes stuurt met een message. In totaal verstuurt ze 13 bandjes, naar 13 verschillende personen die allemaal een reden zijn voor haar dood.

Seizoen twee gaat over hoe de personages verder leven na de dood van Hannah en hoe ze getuigen bij de rechtszaak over de dood van Hannah. Een groot deel van het tweede seizoen gaat over verschillende meisjes die seksueel misbruikt zijn door Bryce Walker.

Seizoen 3

In seizoen drie is Bryce Walker vermoord en vraagt iedereen zich af wie het gedaan heeft… Op het eind zien we dat Monty opdraait voor de moord (but he didn’t do it). In de laatste aflevering gebeuren er een hele hoop belangrijke dingen die we hopelijk terug zien in het vierde seizoen. Wij zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Monty gaat dood terwijl hij in de gevangenis zit. Waarom? Hoe?
  • De guns waarmee Tyler op school wilde schieten worden opgevist door een visser… Oh oh!
  • Winston, de secret lover van Monty, weet dat Monty het niet gedaan heeft, want hij was bij hem op de avond dat Bryce vermoord werd.

Waar seizoen 4 van 13 Reasons Why over zal gaan is nog een surprise, want van het nieuwe filmpje worden we ook niet veel duidelijker, maar wij denken dat het sowieso over bovenstaande dingen gaat. We can’t wait!

Lees ook: 

Beeld: Instagram @13reasonswhy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb jij de vorige seizoenen gezien?

Gerelateerde artikelen