Selena Gomez heeft het superdruk, ze is zangeres, actrice, producent en modeontwerpster. Ondanks haar drukke schema maakt ze altijd tijd voor vrijwilligerswerk. She’s such a beautiful person!

Sinds maart werkt Selena als vrijwilligster bij de organisatie a21. A21 is een organisatie die zich inzet tegen slavernij. ‘Abolsih slaverny everywhere, forever.’

Working hard

In 2017 is er veel gebeurd in het leven van Selena. She broke up with The Weeknd, sad. En ze heeft keihard gewerkt aan haar nieuwe album dat dit najaar uitkomt. Yay!  Daarom vond de girl het tijd om even aan zichzelf te denken. Ze wilde iets doen waarmee ze mensen kon helpen. Nadat ze met haar tantes en haar moeder had bijgekletst, besloot ze om bij de organisatie te beginnen.

Geen koffiekransje

Bij vrijwilligers werk moet je vaak koffie halen voor je baas. Maar dat is bij Selena niet zo. De girl mag evenementen organiseren, fotograferen, posten op social media en nog veel meer! Waar en op welke afdeling je de girl kunt vinden, is niet bekend. Dat heeft natuurlijk te maken met het risico en de veiligheid van de mensen die zij helpt. She has such a good heart.

Beeld: BrunoPress

LEES OOK: