Instagram selena gomez in tranen billie eilish everything I wanted bipolaire stoornis doneert New music Friday Selena Gomez forever alone

Selena Gomez onthult de ‘druk’ die ze vroeger ervaarde

Selena Gomez vertelde in een interview met Allure openhartig over haar ervaringen toen ze nog een Disney-ster was. Ze geeft aan dat ze vanuit de industrie vaak een bepaalde druk voelde om volwassener over te komen in haar muziekclips.

Bye, bye oude Selena

Selena gaf in het interview met Allure aan bang te zijn om als jonge Disney-ster al op vroege leeftijd geseksualiseerd te worden. In 2015 bracht ze album Revival uit en daarbij voelde ze voornamelijk die druk om zichzelf meer bloot te geven en af te stappen van haar Disney-imago. Zo geeft ze aan dat ze dingen deed waar ze destijds nog niet klaar voor was en zich dan ook vaak ongemakkelijk voelde. Ze moest meer van haar lichaam showen en volwassener overkomen op haar album. ‘Het voelde niet alsof ik mezelf was in die tijd’, vertelt Selena. ‘Nu heb ik meer controle over mijn leven en ben ik gelukkiger.’ Wij zijn blij dat Selena Gomez zichzelf weer kan zijn en die druk van de industrie niet meer ervaart. You go, girl!

Snap jij het dat Selena Gomez vroeger die druk ervaarde?

Lees ook:

Beeld: Instagram @selenagomez/ Bron: Mtv.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen