Selena Gomez weer gespot op Instagram

De girl is back! Althans, back in de buitenwereld en plezier aan het maken met haar friends en family. Zelf heeft ze nog niks gepost op Instagram, maar haar vrienden tagden haar de afgelopen dagen volop in foto’s van hun sneeuwavontuur.

Social media break

In september nam de girl tijdelijk afscheid van social media. Ze gaf aan dankbaar te zijn voor de stem die ze heeft gekregen dankzij social media, maar zei ook dankbaar te zijn dat ze even een stapje terug kan nemen om tijd met haar familie en vrienden door te brengen. We get it, girl!

Afkickkliniek

Vlak daarna besloot Selena zich in te checken bij een afkickkliniek, om te werken aan haar mentale problemen. Na haar niertransplantatie was Sel niet helemaal zichzelf en daar wilde ze aan werken. Begin november verliet ze de kliniek weer.

Snow, snow, snow

Samen met een groep vrienden, waaronder actrice Bailee Madison, was Sel in Big Bear, California voor wat sneeuwpret. Fun! Te zien aan de leuke foto’s geniet ze van haar tijd weg van social media. Wij hopen dat de zangeres zich snel weer beter voelt en vooral volop geniet.

View this post on Instagram

Snow buds part 3 ❤️❤️❤️

A post shared by CONZ (@connarfranklin) on

View this post on Instagram

snow buds part 2 ❤️❤️❤️

A post shared by CONZ (@connarfranklin) on

https://www.instagram.com/p/BrjG1IKFlvR/

Beeld: Instagram 

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen