Taylor Swift is niet alleen superstil op haar socials, ook haar nieuwe relatie met hottie Joe Alwyn houdt ze op de down low. Tay is er misschien wel stil over, maar dat weerhoudt bestie Selena Gomez er niet van om het over de twee te hebben.

Tijdens hetzelfde interview waarin ze ex-bae Justin Bieber een compliment gaf (yes, it happened), werd er gevraagd naar haar relatie én die van Tay.

Love is in the air

Host Nicole Ryan: ‘Jullie hebben beiden nieuwe mensen in jullie leven. Heb je al de kans gehad om samen met je nieuwe mensen te chillen?’

‘Ik breng veel tijd door met mijn nieuwe persoon’, vertelt Sellers. ‘Als mijn vrienden gelukkig zijn, ben ik ook gelukkig. Dat is het enige waar ik om geef. Dus ik ben ook super excited. It’s been a good time.’ Oké, een beetje vaag, maar dit klinkt toch wel als een seal of approval. Yas!

Ook sprak de girl over haar lover The Weeknd, aka Abel Tesfaye.

Ze vindt het heerlijk om de groupie te zijn: ‘Ik vind het heerlijk om hem te steunen. Ik vind het fijn om er gewoon voor iemand te zijn. Het voelt goed. Ik heb dat gevoel al heel lang niet gehad.’ En nu met z’n allen: ‘Ahhhhhhh!’

LEES OOK: Taylors boyfriend verhuist misschien naar Amerika

Beeld: BrunoPress