Oh my gosh, Selena Gomez is supereerlijk over haar privéleven! In een interview met In Style vertelt ze over haar boyfriend, haar depressie en 13 Reasons Why. Lees hieronder de hoogtepunten uit het interview!

Depressie en anxiety

Vorig jaar verdween Selena even uit de spotlight, het werd haar allemaal een beetje te veel. So sad! Ze ging voor negentig dagen weg en volgens de girl was dit haar beste beslissing ever. ‘Ik had geen telefoon, ik was bang, maar het was geweldig en ik heb een hoop geleerd.’ Ze gaat nu nog steeds naar therapie, maar ze voelt zich wel weer goed en dat is het belangrijkste!

The Weeknd

Selena is superhappy met haar boyfriend. Maar ze heeft wel een aantal duidelijke afspraken met zichzelf gemaakt, zo wil ze zich never nooit meer laten beïnvloeden door een guy. Vroeger was Selena een heel onzeker meisje en makkelijk te beïnvloeden. Maar dat is nu gelukkig over. Ze steekt alleen nog maar energie in mensen die écht iets toevoegen aan haar leven, zoals Abel! ‘Ik ben gelukkig, want hij is mijn beste vriend.’

13 Reasons Why

Selena had totaal niet verwacht dat 13 Reasons Why zo populair zou worden. En volgens haar worden in seizoen twee al je vragen beantwoord. Spannend!

Nieuwe tour

Als Selena klaar is met haar album, wil ze weer op tour! Ze vindt het één van de tofste dingen om te doen. Wij kunnen nu al niet wachten!

LEES OOK: Let´s get acoustic: Selena Gomez

Beeld: Giphy, Instagram (selenagomez), Brunopress