Oh no… sad news! De superleuke Freeform serie Shadowhunters: The Mortal Instruments is gecanceld. Why?!

The final hunt

Freeform liet in een statement weten dat ze trots zijn op Shadowhunters. ‘Een serie die een fan favorite werd. Sadly, hebben we de moeilijke beslissing genomen om de serie geen vierde seizoen te geven. Maar, voor alle big supporters en fans, heeft freeform besloten een tweedelige finale te geven. De fans verdienen een Γ©cht einde.’ Vind jij het ook zo jammer?

Cast

Ook de cast van de show is in shock door het nieuws en laten via twitter weten hoe ze zich voelen. Katherine McNamara bedankt alle fans for the support, ook bedankt ze de cast en crew die de show zo speciaal hebben gemaakt. ‘Ik heb zoveel geleerd van jullie en ik zal alle herinneringen nooit meer vergeten. De liefde van het fandom is iets wat ik nog nooit eerder heb gezien. Het maakt niet uit wat er vanaf hier gebeurd. Maar, ik beloof jullie dat we de meest badass en magische finale gaan maken!’ Cute!

Dominic Sherwood AKA Jace tweette dat alle goede dingen ten einde komen. ‘You. The fans. Maken ons happy, sterk en trots. Bedankt voor alles, we houden van jullie.’ Supersad!

Spring 2019

De laatste aflevering is te zien in de lente 2019!

Beeld: Brunopress, Giphy, Twitter

LEES OOK: