Er gaan al een tijd roddels over Shawn en Hailey. Ze worden al maanden op verschillende plaatsen samen gespot, maar Shawn ontkent dat de twee een relatie hebben.

Hailey en Shawn daten niet

De grootste oorzaak van de roddels is niet de paparazzi. Het komt vooral door de fans van Shawn die de twee lovebirds samen spotten. ‘Blijkbaar ben je al meteen getrouwd met iemand zodra je ermee over straat loopt. Nee, we daten niet. We hebben ook nooit gedatet.’, zei Shawn in een interview.

Shawn wants privacy

Fans tweetten al vaker dat ze de twee samen gespot hadden, vaak ook met foto’s als bewijs. Ook zeggen sommigen dat ze Shawn en Hailey hebben zien zoenen, maar Shawn ontkende dit ook al. Volgens Shawn zijn ze just friends. Maar aangezien Shawn al vaker gezegd heeft erg op zijn privacy gesteld te zijn, hoeft het niet waar te zijn wat hij zegt! Check hier zelf wat momenten waarop de twee samen gespot zijn.

https://twitter.com/rxddicalpayne/status/924897818552057856?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.j-14.com%2Fposts%2Fshawn-mendes-hailey-baldwin-143778

Beeld: BrunoPress.

Nieuwe outfit nodig?

Shop ‘m hier!

LEES OOK: