khalid billie eilish sigrid

Deze popstars gaan het maken in 2018

Het is nog geen 2018, maar BBC weet al welke artiesten het gaan maken! De Britse televisiezender maakte een lijst bekend met zestien namen. In januari wordt de number one bekend gemaakt. Vorige winnaars zijn Jessie J, Ellie Goulding en Years & Years. Wij vinden deze drie popstars heel erg tof!

Billie Eilish

Ze heet eigenlijk Billie Eilish Pirate Baird O’Connell, maar gebruikt alleen de eerste twee als artiestennaam. Ze is nog maar vijftien jaar oud en heeft shows gespeeld over de hele wereld. Amazing! Toen Billie een blessure opliep en moest stoppen met dansen, begon ze pas echt met muziek maken. Haar sound heeft iets weg van Lorde.

Khalid

Khalid is een Amerikaanse singer-songwriter. Hij schreef zijn debuutalbum American Teen toen hij nog op school zat. Wow! Hoe zou dat hij gedaan hebben? In Amerika heeft hij zelfs de Top 10 gestaan. Toen hij opgroeide, verhuisde hij vaak omdat zijn moeder in het leger werkte. Zijn songs gaan hierover.

Sigrid

De Noorse Sigrid begon vier jaar geleden met het maken van muziek. Het begon toen ze haar broer hielp met het maken van een liedje. Begin dit jaar bracht ze haar eerste single Don’t Kill My Vibe uit. Ze nam hier zelfs een speciale versie van op voor de Sims 4. Funny!

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, YouTube.

Kleed je als de next popstar!

[shoppable_snippet id=1a34]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wie denk jij dat het gaat maken in 2018?

Gerelateerde artikelen