Riverdale komt bijna terug met een nieuw seizoen. Wij kunnen niet wachten wat voor weird dingen er nu weer gaan gebeuren in ons favo stadje. Na seizoen twee heeft Riverdale ons met zo veel vragen achter gelaten… Welke castleden keren terug? Wat is het grote mysterie dat iedereen probeert op te lossen? Get ready Riverdale lovers, want dit is wat wij weten!

Poster

Gisteren postte Riverdale een nieuwe poster op Instagram. Op de poster staan de ouders afgebeeld. Komt de poster jou bekend voor? Dat kan! Het komt door een poster die al eerder bekend werd gemaakt. Hier is de jongere cast op te zien, and precies op dezelfde manier. Beide posters hebben een vintage look en een bosachtige uitstraling. Onderaan de posters staan de woorden ‘let the game begin’.

Door de nieuwe poster, lijkt het erop dat de ouders een grotere rol krijgen in het komende seizoen…

Ethel Muggs

Ethel Muggs krijgt ook een grotere rol in Riverdale. Roberto Aguirre- Sacasa, de man die Riverdale bedacht, postte een pic van Ethel op Instagram. Onder de foto staat: ‘’E’ is for Ethel, eccentric, enigmatic, earthy, euphoric an possible… evil?’ So… Wat betekent dat? We wisten al dat Ethel een grote rol zou krijgen, maar betekent dit dat de girl de bende in de weg gaat staan als ze aan vrede in Riverdale werken?

Falice

Aguiraa-Sacasa zegt dat het verhaal van de FP/ Alice ook verder gaat. Dit werd bevestigd in de meest recente trailer voor het nieuwe seizoen. Maar… Leven ze lang en gelukkig? Dat is in Riverdale onmogelijk!

Dilton

Dilton gaat veranderen! Aguirra- Sacasa kan niet stoppen met spoilen. Hij vertelt dat er iets van invloed zal zijn op Dilton en het is bovennatuurlijk, ofcourse.

Parents

De ouders hebben iets te verbergen en ze krijgen hun eigen aflevering. De aflevering zal The Midnight Club heten en de parents worden door de jongere cast gespeeld. Deze episode zal gaan over het geheim dat ze al verbergen sinds ze naar Riverdale High gingen.

Nieuwe personages

Er zullen twee nieuwe personages in seizoen 3 te zien zijn. Evelyn Evernever en Edgar Evernever gaan allebei voor trouble zorgen in het universum van Riverdale. Evelyn zal de nieuwe bestie van Betty worden en de girl heeft slechte bedoelingen… Oh gosh.

Afleveringen

Riverdale seizoen 3 bestaat uit 22 afleveringen. 10 oktober kun jij beginnen met kijken. Ga jij bingewatchen?

Beeld: Giphy, Instagram, BrunoPress

LEES OOK: