SPOILER: Riverdale gaf ons een heftige cliffhanger

Gister was Riverdale ein-de-lijk weer te zien na een superlange break, maar het begon gelijk weer met een bang. Lees niet verder als je de aflevering nog niet hebt gezien!

‘No Exit’

Aflevering negen van het derde seizoen kwam gister online en fans waren shook. In de aflevering zien we hoe Betty de kinderen uit het weeshuis Sisters of Quiet Mercy probeert te helpen. Jughead moet een tandje bijzetten om te laten zien dat hij de leider is en Veronica lijkt een deal te maken met haar vader. Maar het is Archie die echt onze aandacht trok. De boy houdt diep in de bossen van Canada schuil. Na een ongelukkige aanvaring met een beer, lijkt het erop dat Archie aan het hallucineren is. Hij zou het spel Gryphons en Gargoylesmoeten spelen, voor hij mag terugkeren naar Riverdale. Bij elke stap handelt hij met gebeurtenissen af uit het verleden.

The past

De eerste stap is het vermoorden van The Black Hood, de tweede stap is het vermoorden van Hiram Lodge a.k.a. the Man in Black a.k.a. the Gargoyle King. Hoeveel namen heeft die man? Maar de laatste stap is degene die ons helemaal in de war maakte. Archie moet zichzelf vermoorden. WAT?! Althans, de zwakke, slechte en domme versie van zichzelf, zoals hij zegt. Nadat hij zichzelf heeft vermoord, zien we aan het einde van de aflevering twee boswachters die Archie komen helpen met zijn wonden. Maar eenmaal aangekomen in de hut, lijkt het te laat te zijn. Is Archie dood?! Dat kan niet, laat het een grapje zijn! Wij konden onze ogen niet geloven en zijn heel benieuwd naar de aflevering van volgende week.

Hier is een sneak peek van aflevering 10:

Beeld: YouTube

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen