Stef Classens songs we wrote together

Stef Classens komt met een bijzondere EP

Stef Classens werd in 2020 tweede bij The Voice of Holland en sindsdien werkt hij superhard aan zijn carrière, want stilzitten is niks voor hem! Op 18 juni komt zijn eerste EP uit en dit is er niet zomaar een… Op deze EP staan nummers die hij samen met zijn fans geschreven heeft doormiddel van een songwriting challenge. Hoe leuk?!

Songwriting challenge

Elke woensdag post Stef een nieuwe songwriting challenge op zijn socials. De onderwerpen voor deze challenge laat hij bepalen door zijn fans en volgers. Zo schreef hij al liedjes over dieren, materialen en emoties. Ook maakte hij een supermooi liedje voor alle medewerkers in de zorg. Zo cute! Op 18 juni brengt hij zijn EP: songs we wrote together uit, waarop de volledige versies van een aantal van deze nummers te horen zijn. Elke week zal er een nieuw nummer aan zijn EP toegevoegd worden. Benieuwd? Check hier alvast een voorproefje van zijn eerste song beautiful man. We love it!

Lees ook: Ariana Grande wordt de nieuwe coach van The Voice

Beeld: Instagram @stefclassenshanded

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: You need to take part in a contest for one of the highest quality sites on the web. I'm going to highly recommend this blog!
  Beantwoorden
 • Anoniem
  Anoniem
  Reactie: Hurrah! In the end I got a webpage from where I be capable of genuinely obtain useful facts regarding my study and knowledge.
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen