Taylor Swift’s Reputation tour is in volle gang en de girl heeft een a-ma-zing lineup van stars die haar joinen on stage!

Friends!

Camila Cabello en Charlie XCX zijn Tay’s stadium tourmates en performen iedere show. Maar, de girl heeft ook surprise guests! Shawn Mendes trad vrijdag op tijdens haar show in Rose Bowl Pasadena. OMG!

https://www.instagram.com/p/BiiNUNHnhpi/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bi8t9g1nJU1/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/Bi_njEUh3rS/?utm_source=ig_embed

Bestie

Ook haar bestie Selena Gomez verraste alle fans met haar performance. Het is de eerste keer dat de Back for You zangeres weer op het Rose Bowl podium stond sinds haar eigen tour in 2016. De girls zongen samen Hand’s to Myself. Yass!

I mean, I could but why would I want to? @selenagomez

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

On stage noemde Taylor haar best friend ‘een van de realest en triest friends, die ik ooit heb gehad.’ Ook Selena gaf een lieve speech. ‘Ik wil mijn best friend bedanken dat ze me nooit beoordeeld heeft. Ze heeft me altijd aangemoedigd in moeilijke tijden. Ik weet niet of ik zo sterk zou zijn als ik nu ben als ik jou en jouw familie niet had gekend. You’ve changed my life. Dankjewel dat jullie iemand supporten van wie ik weet dat het de most beautiful, strong en independent woman is die ik ooit heb ontmoet.’ Super sweet, right?!

Beeld: Brunopress, Twitter, Instagram (@taylorswift)

LEES OOK: