pommeline en Fabrizio

Temptation Fabrizio vertelt over vreemdgaan met Julia

Fabrizio vertelt over wat er tijdens én na Temptation-Island Vips is gebeurd tussen zijn verloofde Pommeline en hem. Ook zegt de boy dat hij verleidster Julia maar niet kon vergeten… Heftig!

Breuk met Pommeline

In de nieuwste aflevering van Temptation Gossip vertelt Fabrizio over de oorzaak van de breuk met Pommeline. Hij vertelt dat hij de band die hij met verleidster Julia had opgebouwd niet kon vergeten of nog langer ontkennen. Hij besloot daarom om stiekem contact te zoeken terwijl hij wist dat Pommeline dit niet wilde.

Jaloezie  

Eén van de belangrijkste redenen van de breuk is jaloezie. Pom en Fabrizio leken zo verliefd en gelukkig. Helaas waren ze allebei erg jaloers in de relatie en zijn ze hier verkeerd mee omgegaan. ‘Ik heb de fout gemaakt om haar heel erg naar mij toe te trekken in het begin. Achteraf niet zo geweldig. Dat is ook gebleken na Temptation Island, toen ik meer vrijheid begon te vragen van Pommeline. Dat heeft uiteindelijk voor de breuk gezorgd’, vertelt de boy.

Band met Julia

Fabrizio wilde meer vrijheid zodat hij de band met Julia kon behouden. ‘Ik zei dat het niet meer dan vriendschap was, maar uiteindelijk hebben we onszelf voor de gek gehouden. We wisten allebei dat er aantrekkingskracht tussen ons was.’

Hij en Julia hadden erg veel contact en dit vond Pommeline niet leuk. Fabrizio moest het contact minderen, maar dit lukte niet. ‘Ik heb het heel lang verzwegen, maar ik had gewoon vanaf dag één eerlijk moeten zijn. Hoe mooi het ook is geweest, het is er niet meer. De vlam tussen mij en Pommeline is gedoofd en ik had verlangens naar een ander persoon.’Superzielig voor Pommeline…

We zijn blij dat Fabrizio nu eerlijk is geweest, maar het blijft een sad love story.

 

Beeld: Instagram

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen