rowena en ruud

Temptation Island VIPS Rowena en Ruud uit elkaar

Rowena maakte gisteren bekend dat zij en Ruud een punt achter hun relatie zetten. Mweh… het stel leerde elkaar kennen in Utopia en overleefden zelfs Temptation Island VIPS.

View this post on Instagram

Via deze weg willen Ruud en ik laten weten dat wij samen hebben besloten voorlopig ons eigen pad te kiezen. Wij houden van elkaar en houden van betekent ook kunnen loslaten wanneer nodig. Er is geen sappig verhaal, geen drama, we zijn beide bezig met persoonlijke processen waarbij we alle tijd en energie momenteel in ons zelf willen steken. We hebben veel meegemaakt in een korte periode en dat maakt onze band sterk en speciaal. We weten niet wat de toekomst gaat brengen en wensen elkaar daarin het aller beste. We zijn dankbaar dat we in elkaars leven zijn gekomen en van elkaar hebben mogen leren. Hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. ❤ Natuurlijk voelen wij beide verdriet en zullen de ruimte nemen om dit te verwerken. Bedankt voor alle support! Love

A post shared by Rowena Baierl Official (@rowena_baierl) on

Instagrampost

Via Instagram liet Rowena weten aan haar volgers dat het over en uit is tussen het realitykoppel. Met een heel emotioneel bericht bedankt zij hun supporters. ‘Hij zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben. Natuurlijk voelen wij beide verdriet en zullen de ruimte nemen om dit te verwerken. Bedankt voor alle support!’ Wij wensen de twee veel sterkte!

Beeld: Instagram 

LEES OOK:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen