The Kissing Booth 2

The Kissing Booth 2 heeft eindelijk een releasedatum!

Heb jij The Kissing Booth ook meerdere keren gezien en ben je helemaal fan van de movie? Great news, want The Kissing Booth 2 heeft een releasedatum en die is sneller dan je denkt!

The Kissing Booth 2

We hoeven niet lang meer te wachten, want hoofdrolspeelster Joey King ging gisteren live op YouTube en maakte bekend dat het tweede deel al op 24 juli te zien is! In de video had Joey King het ook over een aantal deleted scènes uit het eerste deel en die zijn cute; kijk zelf maar.

Nieuwe personages

In de YouTube-video en op het Instagram-account van Netflix zien we ook dat er twee nieuwe mensen zijn toegevoegd aan de cast: Maisie Richardson-Sellers en Taylor Perez. Fun!

Also is er nu duidelijk gemaakt waar The Kissing Booth 2 over gaat. Netflix beschrijft het als volgt: ‘Elle Evans had net de meest romantische zomer van haar leven met haar hervormde bad-guy boyfriend vriendje Noah Flynn. Maar nu gaat Noah naar Harvard en Elle gaat terug naar de middelbare school voor haar laatste jaar. Ze zal met een lange afstandsrelatie moeten leren omgaan, haar droomcollege betreden met haar beste vriend Lee en de complicaties die ontstaan door een hechte vriendschap met een knappe, charismatische nieuwe klasgenoot genaamd Marco (Taylor Perez). Als Noah dicht bij een ogenschijnlijk perfecte studente (Maisie Richardson-Sellers) groeit, zal Elle moeten beslissen hoeveel ze hem vertrouwt en aan wie haar hart echt toebehoort.’

De twee gezichten krijgen dus een belangrijke rol in de tweede movie. We can’t wait, maar gelukkig is het 24 juli before you know it!

Lees ook:

Beeld: Netflix / Marcos Cruz

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij deze film kijken?

Gerelateerde artikelen