Bij het lezen van de kop denk je vast: ‘Wat nu weer?’. Tijdens zijn optreden op Pinkpop riep hij al dat hij de tekst niet meer wist van Despacito en gisteren tijdens het British Summertime Festival in Londen vertelde Justin Bieber over zijn ervaringen met…Vicks VapoRub. Seriously.

 

Hmmm…tsja Biebs: Vicks is inderdaad best sterk spul en als je het niet gewend bent, is het vast even wennen. Maar, zó heftig?

Playbacken

Justin was dus niet helemaal lekker. Vandaar ook misschien dat zijn fans een tikkie pissig waren toen hij bijna zijn hele show playbackte. Misschien dat ie toch iets teveel inspiratie opgedaan heeft uit zijn nieuwe video 2U waar Victoria’s Secret modellen zijn song playbacken.  Zie hier wat reacties van fans.

https://twitter.com/LuRosexoxo/status/881868214468300801?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.elle.nl%2Flifestyle%2Fnieuws%2Fa567971%2Fjustin-bieber-raar-gedrag-british-summertime-festival%2F

Nou, inderdaad! Ook wij zouden liever genieten van Justins echte stem. Maarreh, zijn moves & body in real-life zien…Honestly? Daar doen we het eigenlijk ook wel voor 😉

Beeld: BrunoPress.

LEES OOK: Duet Selena & Justin gelekt!