Cardi B naaktfoto

Tiener wil huis van Cardi B afbranden

Wow! Rapper Cardi B sprak afgelopen week haar mening uit over een politieke democratische partij en dat leidde tot honderden haatberichten van supporters van Trump. Eén van de haters deelde het huisadres van Cardi B en riep mensen op om haar huis te laten afbranden. Heftig!

Cardi B laat zich niet bedreigen

De 27-jarige girl was afgelopen zondag live op Instagram. Ze vertelt daar dat ze wordt aangevallen en uitgelachen. Maar Cardi B schakelt na de bedreigingen over het afbranden van haar huis een privédetective in en wat blijkt? De jongen die haar huis wil afbranden is een tiener! Zijn ouders waren in shock, vertelt ze.

Cardi B deelde de video nadat ze in discussie was geraakt met de politieke commentator Candace Owens, die haar vertelde dat ze zich beter alleen op haar muziek kon zichten. Cardi B wilde daar helemaal niets van weten en deelde dit ook op haar Instagram.

Geen spijt

Ook na de bedreigingen is Cardi B niet van plan haar mond te houden als het om politiek gaat. Ze vertelt dat ze haar platvorm wil gebruiken om mensen aan het stemmen te krijgen en dat ze daar alle recht toe heeft, you go girl!

Lees meer:

Beeld: Instagram @iamcardib / Bron: RTLboulevard

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen