rihanna

Tieners breken in bij celebs

Op 25 september werd er ingebroken bij Rihanna. De officier van justitie in Los Angeles heeft hier een 19- jarige man, Tyrese Williams, aangeklaagd. Hij zou een lid zijn van een bende die uit vier mannen bestaat. Niet alleen Rihanna was het doelwit van de bende…

Got ya!

Kort na de inbraak bij Riri, werd er ook ingebroken bij de football- speler Robert Woods. De politie wist de tienerbende en de moeder van een van de jongens op te pakken. Bij de verdachten thuis, werd meer dan 50.000 dollar gevonden aan sieraden, cash en tassen.

De tienerbende hield de sociale media van hun slachtoffers in de gaten, waardoor zij wisten wanneer er niemand thuis was.  Ook had de tienerbende een lijst waarop de namen van de volgende doelwitten stonden.

Bling Ring

De inbraken die de afgelopen tijd door het groepje gepleegd zijn, lijken op de inbraken van Bling Ring. Dat is een bende van vijf tieners die in Los Angeles bij Paris Hilton, Lindsay Lohan en Orlando Bloom heeft ingebroken.

Het inbreken bij celebs is dan ook een trend in LA. John Mayer, Ye West, Usher, Kendall Jenner en nog veel meer celebs zijn ook al eens slachtoffer geweest van een inbraak.

Beeld: BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen