charli d'amelio bodyshamers film hype house

TikTokker Charli D’Amelio reageert op bodyshamers via Twitter

TikTokker Charli D’Amelio is klaar met bodyshamers die het oké vinden om over haar lichaam te klagen. De girl reageerde via Twitter op de gemene comments over haar uiterlijk. Yes, speak up!

Charli D’Amelio over bodyshamers

‘STOP MET HET PRATEN OVER MIJN LICHAAM’, maakte Charli duidelijk via Twitter. ‘Het is niet jouw plaats om mij te vertellen of ik afval of aankom.’ In een serie van drie Tweets vroeg ze zich af waarom mensen niet positiever zijn. ‘Waarom zijn we niet gewoon respectvol en begrijpen we dat we aardig moeten zijn en elkaar moeten opbeuren?’ Lastig, Charli!

Addison Rae

TikTokker Addison Rae was een week geleden ook slachtoffer van bodyshaming. Ook zij stelde haar fans terecht via Twitter. ‘Ik heb vandaag vijf tot tien Tweets en TikToks gezien die negatief over mijn lichaam en gewicht praten. Het maakt me onzeker’, schreef Addison. Ze legde uit dat ze de comments op een positieve manier wil benaderen en gaat werken aan haar lichaam. Wel wil ze dat de bodyshamers ophouden. ‘Het is niet jouw taak om anderen te beoordelen op het uiterlijk van hun gezicht en lichaam.’ Say it, girl! Je hebt helemaal gelijk.

Lees ook:

Beeld: Instagram @charlidamelio

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen