All the Bright Places

Trailer Netflix-film All the Bright Places

Netflix heeft de trailer van de nieuwe movie All the Bright Places via hun socials gedeeld. Yes, dit belooft veel goeds!

All the Bright Places

De film is gebaseerd op het boek Waar het licht is van Jennifer Niven. Het boek gaat over Violet die de dagen aftelt tot haar diploma-uitreiking, zodat ze de stad waar ze opgroeit voorgoed achter zich kan laten. Ze wil niet langer geconfronteerd worden met de pijnlijke herinneringen aan haar gestorven zus. Violet en haar klasgenoot Finch ontmoeten elkaar op de hoge klokkentoren van school. Ze zijn hier omdat ze allebei overwegen om ervan af te springen en een eind aan hun leven te maken. Finch praat Violet om en vanaf dat moment ontstaat er een goede vriendschap tussen hen.

De trailer

Netflix laat in het bericht van de trailer weten als caption: ‘Op het eerste gezicht compleet verschillende tieners vinden elkaar tijdens een worsteling met hun geestelijke gezondheid.’ In de trailer van All the Bright Places zie je dat Violet is terughoudend om met Finch aan een project te werken voor school, maar ze zet zichzelf daar overheen. Violet en Finch zullen veel dilemma’s krijgen, maar hun liefde zou uiteindelijk toch voorgaan.

De film komt 28 februari op Netflix. Ga je ook naar de movie kijken?

Beeld: Instagram @netflixnl, allthebrightplacesmovienews

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen