Dat Khloe Kardashian besloten heeft om samen met haar little girl True in Cleveland te blijven, betekent niet dat zij en Tristan Thompson on good terms zijn. Khloe woont namelijk wel in Tristans huis. Maarreh, de boy slaapt ergens anders…

He comes and goes

The basketbalspeler komt en gaat om zijn dochter te zien, maar hij en Khloe hebben volgens een bron niet veel met elkaar te maken. K beviel vorige week van het koppels eerste kindje, nadat het online kwam dat Tristan heeft gechat met veel verschillende women. Superheftig!

True Thompson

De twee maakte via Instagram bekend dat ze hun dochtertje True Thompson hadden genoemd. ‘ Our little girl, True Thompson, heeft onze harten gestolen. We zijn overwhelmed met liefde. Such a blessing om deze engel te verwelkomen in onze familie. Mommy and Daddy loooooove you True!’ Heel lief!

Rumors

Na de cheating rumors van Tristan bleef de vraag of course: blijft Khloe in Cleveland wonen om samen met hem hun little girl op te voeden? Volgens bronnen wil de girl zo snel mogelijk weg uit Cleveland. ‘ Ze wilde zelf al weggaan voordat ze beviel. Het enige wat haar stopt is de gezondheid van True.’  We get that!

Beeld: Brunopress, Giphy, Instagram (@khloekardashian)

[shoppable_snippet id=1ee8]

LEES OOK: