troye sivan

Troye Sivan komt naar Nederland

Yay! Troye Sivan maakte vandaag bekend dat hij met zijn Bloom Tour naar Nederland komt. De Australische zanger en acteur staat op 5 maart in AFAS Live, Amsterdam. Hij heeft net een nieuw album uitgebracht, waarvoor hij met Ariana Grande heeft samengewerkt.

Bloom Tour

Troye is helemaal klaar voor zijn allergrootste tour door het Verenigd Koninkrijk en Europa. De tour start op 23 februari in Glasglow en eindigt op 21 maart in Oslo. And we are excited, want de zanger komt dus ook naar Nederland! Tijdens zijn tour zal hij al zijn songs van zijn nieuwe album performen. We can’t wait!

Ben jij fan van Troye? En wil jij toegang krijgen tot presale tickets voor het concert op 5 maart? Download dan nu gratis de app: app.troyesivan.com/.

https://www.instagram.com/p/BqWzb3uBvEd/

Perfecte Popster voor 2018

Troye is in 2018 superhot geworden en is hij te gast geweest bij verschillende Amerikaanse tv-programma’s. Zo was hij te gast bij Saturday Night Live en The Ellen DeGeneres Show. Daarna verscheen hij als verrassingsact tijdens deReputation Stadium Tour van Taylor Swift. Zijn harde werk werd beloond door het Amerikaanse tijdschrift Time die hem de Perfecte Popster voor 2018 noemde. Wow, dat is een supermooi compliment.

Beeld: Instagram, BrunoPress

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen