shannara chronicles

Tweede seizoen Shannara Chronicles

Houd jij van series en ben je nog steeds sad dat Teen Wolf tot een einde is gekomen? Niet getreurd, want er is een geweldige serie die je zeker moet kijken. Namelijk The Shannara Chronicles.

Wanneer te zien?

Vorig jaar kwam het eerste seizoen van The Shannara Chronicles uit en vanaf zondag is het tweede seizoen elke week te zien om half elf ‘s avonds op MTV. Mocht je het eerste seizoen nog niet hebben gezien of wil je je geheugen op frissen? Donderdag, vrijdag en zaterdag worden de afleveringen uitgezonden op MTV vanaf 22 uur. Kijken dus! Als je de afleveringen mist, kun je ze terug kijken op mtv.nl. Superhandig!

Waar gaat het tweede seizoen over?

Een jaar na het grote gevecht zijn The Four Lands compleet uit elkaar gevallen en heerst er chaos. Wil heeft zijn lot de rug toegekeerd en trekt zich terug. Hij wil liever een healer worden. Maar hier komt snel verandering in als The Crimsons de macht over de vier landen overnemen. Wil voegt zich voor de laatste keer toe tot de strijders om rust en vrede terug te brengen. Zal hij het Shannara zwaard vinden om zo de strijd tegen het kwaad eens en voor altijd uit te vechten? We shall see!

Bekijk hier de trailer voor seizoen twee!

LEES OOK:

Beeld:YouTube, Giphy, MTV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij seizoen twee kijken?

Gerelateerde artikelen