Het is natuurlijk de dag van de liefde vandaag. Maar is het ook de dag waarop oude geliefden weer samenkomen? Ex lovers Robert Pattinson en Kristen Stewart zijn samen gespot in een bar!

Ex lovers gespot!

Robert en Kristen aka Edward en Bella waren zowel in de filmreeks Twilight als in RL een couple. Een fan tweette dat ze twee exen samen spotte in een bar in Los Angeles. Ze meldde dat ze het ongepast en weird vond om in zo’n kleine lokale bar een foto van de twee te maken. Ondanks dat er geen foto’s zijn, zou het gek zijn als de fan dit verzonnen heeft!

https://twitter.com/TaliaADavis/status/963208880602796032?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.clevver.com%2Frobert-pattinson-kristen-stewart-hanging-out%2F

Zeven jaar geleden

De fans zeiden later nog dat het er op leek dat de twee exen gewoon chillden als vrienden. Maar de laatste keer dat de twee samen gezien werden, was in december 2012. Dus dat ze nu samen zijn, kan van alles betekenen!

Kristen cheated…

Robert en Kristen waren ruim vier jaar samen. De relatie liep in 2012 stuk nadat Kristen vreemdging met de producer van een film waar ze in speelde. Vanaf die actie ging de relatie bergafwaarts… Sad.

twilight edward bella robbert kristen

We need more information!

Onze Twilight-boy is officieel single, maar Kristen is de afgelopen maanden gelinkt aan een girl, model Stella Maxwell. We zijn benieuwd of we nog meer van deze twee lovers horen!

edward kristen twilight robert bella

Beeld: BrunoPress, Giphy, Twitter.

Heb jij Twilight nog niet gezien?

Shop je comfy clothes en ga kijken!

LEES OOK: