Onze HSM fave is back and better than ever.

Na HSM heeft Vanessa niet in veel grote films meer gespeeld. Haar laatste film was The Frozen Ground in 2013. Maar na vijf jaar is ze weer terug en hoe?! Netflix heeft op 16 november een nieuwe kerstfilm aan hun lijst toegevoegd: The Princess Switch. De movie is nu al superpopulair

The story

The Princess Switch gaat over een banketbakster uit Chicago en een toekomstige prinses die ontdekken dat ze dubbelgangers zijn. Ze bedenken een plan om tijdens de kerstdagen met elkaar te ruilen van levens en dat gaat niet zonder gerommel.

Denk ook aan…

De film doet ons een beetje denken aan Monte Carlo met Selena Gomez. Waarin een afgestudeerde student op vakantie gaat met haar zus en haar vriendin. Op hun vakantie in Monte Carlo komt Selena haar dubbelganger tegen, een rijke celebrity. Selena doet zich voor als de rijke versie van zichzelf maar dat gaat ook niet zonder veel moeite.

Aangezien Monte Carlo een groot succes was, zijn de verwachtingen voor The Princess Switch ook groot. En dit is ook nog eens een kerstfilm, beter kan niet! Wij zijn benieuwd wat jullie van de nieuwe Netflix film vinden?!

Excited Vanessa Hudgens GIF - Find & Share on GIPHY

Beeld: Netflix, Giphy

 LEES OOK: