lili reinhart

Wat is Lili’s fave Bughead scène?

Riverdale is alweer begonnen en donderdag kun je weer een nieuwe aflevering kijken. Nu heeft Lili Reinhart in een interview met BuzzFeed vertelt wat haar fave Bughead scène.

Fave Bughead scène

Lili’s favoriete scène van Betty en Jughead was de I love you-scène van de seizoensfinale. ‘Het was zo mooi geschreven en zo oprecht. Toen hij zijn muts afdeed was dat echt super schattig. Betty was de eerste vrouw waar Jughead echt van hield, omdat zijn moeder er nooit voor hem was. Dus voor hem was het veel moeilijker om “I love you” te zeggen dan voor Betty,’ vertelt Lili.

Dark Betty

‘In het eerste seizoen zagen we al een Dark Betty met een pruik en het was een beetje extreem, maar in seizoen twee zien we meer een echte, grounded, donkere kant van de girl.’ Lili laat ook weten dat Betty het moeilijk krijgt met Jughead die zich waarschijnlijk bij de Southside Serpents voegt. Natuurlijk heeft Betty het ook lastig met het feit dat ze weet dat ze long-lost broer heeft.

Secrets about KJ, Camila en Cole

Lili praat ook over haar mede Riverdale acteurs en wat we misschien nog niet van ze weten: ‘KJ is een echte goofball, maar hij is ook heel verlegen. Het duurde even voordat wij de echte KJ zagen. Camila en ik hebben dezelfde humor. We komen van uit twee heel verschillende families, maar ik denk om die reden dat we het zo goed met elkaar kunnen vinden. Cole is echt de slimste persoon die ik ken.’

LEES OOK:

Beeld: Brunopress, Giphy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat is jouw fave Bughead scène? 

Gerelateerde artikelen