Heb jij ondertussen alle series op netflix al gezien? Get ready, want het is weer bingewatch time! Deze series komen deze maand nog op Netflix. Enneh ze klinken allemaal a-ma-zing!

Alexa & Katie

Alexa & Katie aka dé serie om te kijken met je chicks! Best friends Alexa en Katie beginnen aan hun eerste jaar op high school. Maarreh ze krijgen te maken met een crisis, waardoor ze zich als echte outsiders gaan voelen… Lukt het ze om erbij te passen?

Releasdate: 23 maart

Ghost Wars

In deze superspannende serie krijgen we te zien dat buitenbeentje Roman Mercer zijn powers moet gebruiken om zijn town te beschermen tegen bovennatuurlijke krachten. Enneh, hottie Avan Jogia heeft de hoofdrol! Wij kunnen niet wachten! Bekijk de trailer hier.

Releasedate: 2 maart

On My Block

Hou jij van funny series? Dan is dit echt iets voor jou! On my block is een comedy serie waarbij je kunt zien hoe een groep teenage friends de uitdaging van opgroeien in de city van Los-Angeles aan gaan! Blijven ze vrienden? We hope so!

Releasedate: 16 maart

Old series

Maarreh, deze maand komen er niet alleen nieuwe series. Je kunt namelijk ook gaan genieten van seizoen twee van Marvel’s Jessica Jones, seizoen twee van A Serie of Unfortunate Events en seizoen drie van Shadowhunters: The Mortal Instruments! Enneh, vanaf 8 maart zijn er ook weer new episodes van Riverdale! We’re oh so excited!

Beeld: Netflix, Giphy, YouTube

Bingewatch outfit nodig? Shop hier!

[shoppable_snippet id=1e8c]

LEES OOK: