Welke personages komen er terug in the Legacies, en wie niet? Creator van the Originals, Julie Plec, vertelt er meer over.

YAS!

Volgens Mark Pedowitz, host van CW (zender waar ook Riverdale door uitgezonden wordt), is iedereen een voorstander van het terugbrengen van oude personages. So are we!

Matt is back

Zach Roerig aka Matt Donovan keert terug in de serie, vertelt Julie. ‘Hij is nog steeds de sheriff en het is goed om hem terug te zien.’ We think so, too!

Julie

No Bonnie en Caroline yet…

Kat Graham (aka Bonnie Bennett) komt vooralsnog niet terug, maar Julie heeft nog wel hoop op een terugkeer van de witch. Caroline Forbes zal ook geen grote rol spelen. ‘Ik weet niet wanneer we haar gaan zien en óf we haar überhaupt zullen zien. De girl doet namelijk haar best om haar dochters veilig te houden, en dat is niet makkelijk’, vertelt Plec.

Alaric is there!

Alaric Salzman comes back! Hij speelt een grote rol in de serie, and we love that! Alaric gaat het moeilijk krijgen metzijn functie als schoolhoofd van Salvatore Boarding School. Hij is natuurlijk de baas daar, maar toch is hij kwetsbaar omdat zijn eigen leerlingen hem kunnen verslaan. Interesting!

Beeld: Giphy, BrunoPress.

LEES OOK: