rihanna

Wow! Rihanna heeft leuk nieuws dat ze wil delen met haar fans

Bossbabe Rihanna heeft haar eigen make-uplijn Fenty Beauty en ook haar eigen lingerielijn Savage X Fenty. Dat ze haar eigen bedrijf heeft dat lekker loopt loont! Riri heeft leuk nieuws dat ze met haar fans wil delen.

Rihanna is een selfmade zakenvrouw

Rihanna heeft leuk nieuws: ze staat dit jaar voor het eerst op de lijst van honderd rijkste selfmade zakenvrouwen. Zakenblad Forbes heeft uitgerekend dat ze 600 miljoen dollar waard is en plaatste haar op de 33e plek van het overzicht. Dat is echt supervet! Ze heeft dit niet alleen bereikt via haar muziek, maar voornamelijk door haar make-uplijn en lingerielijn.

Andere bossbabes

Rihanna is niet de enige bossbabe die een plekje wist te bemachtigen. Zo behoren onder andere Madonna (550 miljoen), Céline Dion (455 miljoen), Beyoncé (420 miljoen), Barbra Streisand (400 miljoen) en Taylor Swift (365 miljoen) tot de rijkste zakenvrouwen die die positie op eigen kracht hebben verdiend. Ook werd Kylie Jenner vorig jaar uitgeroepen tot de eerste selfmade miljardair. Wij zijn supertrots op Rihanna, wat een prestatie!

Lees ook:

Wat vindt jij van het leuke nieuws van Rihanna?

Beeld: Instagram @ badgalriri / Bron: rtlboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen