zendara Zendaya en jacob daten

Wow! Zendaya is de jongste winnaar op de Emmy awards

Afgelopen nacht vonden de Emmy awards digitaal plaats vanwege het coronavirus. Actrice Zendaya heeft wel een héle bijzondere prijs naarbinnen gesleept.

Zendaya’s Emmy

Bij de 72ste editie van de Emmy awards won actrice Zendaya de Emmy voor Outstanding Lead Actress voor haar rol in de populaire HBO-serie Euphoria. Ze is de jongste actrice die deze prijs naar binnen weet te slepen. Hiermee wist ze de prijs weg te kapen voor de neus van actrices Jennifer Aniston en Laura Linney. In haar speech gaf Zendaya aan heel nerveus te zijn en kon ze niet geloven dat ze had gewonnen. Ze bedankte iedereen van de show en haar familie en vrienden.

Coronavirus

Zendaya speelde ook in op de tijd waar we momenteel in leven en gaf aan dat het raar is om iets te vieren als er zoveel gaande is in de wereld. Ze sloot af met een ‘geloof in jezelf’-quote and we love that. Deze editie vond dit jaar vanuit thuis plaats en alle winnaars van de avond belden in via videocall om hun fans te bedanken voor de award die ze hadden gewonnen. Wij zijn supertrots dat Zendaya een Emmy award heeft gewonnen!

Wat vind jij ervan dat Zendaya deze prijs heeft gewonnen?

Lees ook:

Beeld: Instagram @zendaya / Beeld: Mtv.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen