celebrity addison rae realityshow TikTokkers per post verdienen

Yass! Addison Rae heeft goed nieuws voor haar fans

De megapopulaire Addison Rae heeft leuk nieuws wat ze met haar fans wil delen: nadat ze maar liefst 60 miljoen volgers op TikTok heeft bereikt, gaat ze nu haar acteerdebut maken in een nieuwe film. Superleuk!

Addison Rae op het grote scherm

TikTok-ster Addison Rae heeft groot nieuws, ze krijgt namelijk de hoofdrol is de verfilming van de ‘90s-film She’s All That. De filmtitel lijkt op de nieuwe movie en heet nu He’s All That. In de originele film, die zich afspeelt op een campus, neemt de populaire boy Zach Siler wraak op zijn vriendin. Waarom? Zij verliet hem voor een ander en dat was slecht voor zijn reputatie. Om zijn ‘populaire’ status terug te winnen, heeft hij een weddenschap met zijn vrienden gesloten. Hij moet de nerd van de school veranderen in een ware prom queen.

Remake

In de nieuwe film wordt het verhaal vertelt vanuit het personage dat Addison Rae speelt. Ze speelt een influencer en haar vriendje zet haar voor schut voor de hele school. Om hem terug te pakken, neemt ze wraak en besluit ze om de nerd van de school te veranderen in een prom king. Klinkt bekend, toch? Wanneer je de film kunt bekijken is helaas nog niet bekendgemaakt.

Wat vind jij van het goede nieuws van Addisons Rae? Wij kunnen in ieder geval niet wachten op de nieuwe film!

Lees ook:

Beeld: Instagram @addisonraee/ Bron: Cosmopolitan.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen