Hittegolf hoofdbeeld

YASS: de Hittegolf Awards 2017

O-M-G! Ook dit jaar organiseren Hitkrant en GIRLZ in samenwerking met TivoliVredenburg weer het allerheetste feestje van het jaar: de Hittegolf Awards 2017! #GOALS!

Vote!

Jaja, en je kunt natuurlijk stemmen op jouw favoriete hunk, dit jaar hebben we maar liefst 6(!) categorieën:

 • Hottest Body
 • Hottest Girlcrush (YASS)
 • Hottest Hairdo
 • Hottest Hunk
 • Hottest Musicians
 • Hottest YouTubers

Wil jij bepalen welke Nederlandse gorge boys en girl in de prijzen vallen? Breng dan snel je stem uit op de sites van Hitkrant en GIRLZ! Enneh, wil jij graag op de hoogte blijven van al het Hittegolf nieuws en er als eerst achter komen welke stars er komen optreden? Volg Hitkrant op Instagram en Facebook!

De show

But wait, there’s more! Je kunt ook aanwezig zijn bij de awardshow in TivoliVredenburg op 30 september! Dan kun je genieten van awesome optredens, de nieuwste songs én heeeeel veeel knappe famous boys en girls! Al jouw favoriete hunks en girl crushes zullen als VIP aanwezig zijn bij het heetste event van het jaar. O ja, en na afloop krijg je ook nog een a-ma-zing goodiebag mee naar huis ter waarde van twintig euro!

Victoria Justice

Tickets

Tickets zijn 15 euro en te koop op de site van TivoliVredenburg. Voor dit event zijn er ook GIRLsquad tickets verkrijgbaar. Een GIRLsquad ticket voor jou en drie friends kost vijftig euro.
Meer info vind je op de Facebookpagina van het event! Enneh, vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten als je erbij bent!

See you there!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga jij naar de awards?

 • naomivanbraam03
  naomi van braam
  Reactie: ik wil zooooo graag er naartoe maar ik mag niet snik :(
  Beantwoorden

Gerelateerde artikelen