love island nieuw seizoen miss nederland

Yay! De finale van Love Island is geweest en dit zijn de winnaars

Dit seizoen van Love Island zat vol met drama en romantiek. Na zes weken zit het Love Island-seizoen van 2020 erop. Na een loeispannende finale is er dan éindelijk bekendgemaakt wie de winnaars zijn.

Joan & Mert zijn de winnaars van Love Island 2020

Joan en Mert zijn de winnaars van Love Island 2020! Ze hadden stevige concurrentie van Gianni en Eilish, aangezien zij ook publieksfavoriet waren. Toch wist het andere ijzersterke duo hun concurrentie voor te blijven. Sinds Joan en Mert hun oog op elkaar hebben laten vallen, zijn ze niet meer van elkaar afgebleven. De twee vielen als een blok van elkaar en de verliefdheid was duidelijk voelbaar voor de kijker thuis, waardoor zij er met de winst vandoor zijn gegaan. 

Prijs winnaars

De winnaars hebben niet alleen de liefde gevonden, maar door het programma ook een geldbedrag van €25.000,- gewonnen, dat ze samen delen. Joan zegt in de uitzending: ‘Het voelt heel onwerkelijk. We hadden al de liefde voor elkaar. Ik had al gewonnen met hem, het voelde niet meer als een wedstrijd.’ Super cute! We wensen Joan en Mert veel geluk toe samen.

Wat vindt jij van de winnaars uit Love Island?

Lees ook:

Beeld: Instagram @loveislandrtl/ Bron: rtlboulevard.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen