Yay! Er komt een Nederlandse versie van Love Island

Amazing serie nieuws! Wij genoten eerder al van Temptation IslandEx On The Beach: Double Dutch en vroeger zelfs Cheat on Me. Maar nu komt ook het te leuke programma Love Island eindelijk naar ons met de Nederlands-Vlaamse versie.

Flirty singles

Love Island is een datingprogramma vol flirtende, jaloerse en sexy singles die op zoek zijn naar the one. In een luxe villa op een prachtige plek zullen de singles zo snel mogelijk koppels moeten gaan vormen. Zes weken lang moeten zij niet alleen de harten van hun toekomstige partner, maar ook die van het publiek veroveren. Ja je hoort het goed, de bal ligt nu in onze handen! Dat is eens wat anders dan bij EOTB en Temptation Island. Wij als kijkers kunnen via een app stemmen welke koppels er in de show blijven, welk koppel gekroond moet worden tot het sterkste koppel en wie de show moeten verlaten.

Presentator

De eerste presentator is bekend! De Vlaamse en knappe Viktor Verhulst is het eerste deel van het presentator-duo. Welke Nederlandse presentator Viktor zal bijstaan is nog niet bekend.

Wanneer

Vanaf mei 2019 is Love Island te zien op RTL 5 en Videoland.

Happy Clapping GIF by Love Island - Find & Share on GIPHY

Beeld: Instagram, Giphy

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen