Yay, morgen zijn ze er weer!

Betty, Jughead, Archie, Veronica en de rest van Riverdale hebben we een weekje moeten missen. De reden hiervoor is waarschijnlijk het feest Thanksgiving, dat vorige week happening was in Amerika. Maar zeker weten we het niet. Riverdale gaat er immers wel vaker een weekje tussenuit. Maar wees gerust: they’re back. Vandaag is de aflevering te zien in Amerika en morgen staat het bij ons op Netflix, yay!

Korte refresh

Aflevering 6 van seizoen 3, genaamd Manhunter, gaat verder met het mysterie van The Gargoyle KingArchie is ontsnapt uit de gevangenis met hulp van zijn vrienden. De hunk verblijft nu in de bunker van Dilton Doiley, waar Jughead en de serpents onder anderen ook het vervloekte spel spelen. Gryphons and Gargoyles neemt langzaam de stad Riverdale over. Jughead wil dichterbij The Gargoyle King komen tijdens het spel, en die ontmoeting vindt letterlijk plaats aan het einde van de aflevering. O my gosh, hoe nu verder?!

Manhunter

Voor de girls die alvast willen fantaseren over de aflevering van morgen: kijk even het promofilmpje voor Manhunter, misschien helpt het je op weg!

Beeld: Netflix

LEES OOK:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen