Instagram selena gomez in tranen billie eilish everything I wanted bipolaire stoornis doneert New music Friday Selena Gomez forever alone

Yay! Selena Gomez heeft weer een nieuwe filmrol te pakken

Actrice en zangeres Selena Gomez is binnenkort weer op het witte doek te zien. Ze heeft een bijzondere filmrol toegewezen gekregen waar de girl superblij mee is. Ook zo benieuwd?

Selena Gomez krijgt een filmrol als baanbrekende bergbeklimmer

Selena Gomez heeft een filmrol te pakken en is binnenkort te zien in een nieuwe film. Het is een biografie die zal gaan over het leven van bergbeklimmer Silvia Vásquez-Lavado. Ze is een Peruaanse bergbeklimmer die in 2016 de eerste Peruaanse vrouw was die de Mount Everest beklom. In 2018 kwam ze openlijk uit als lesbisch en ze is ook de eerste vrouw die de Seven Summits heeft weten te beklimmen. De Seven Summits zijn de hoogste bergen in elke continent van de wereld. Dat is echt megagaaf, wat een girlpower heeft deze vrouw! De film is gebaseerd op het boek van Silvia genaamd Te Shadow of the Mountain.

Reactie Silvia Vásquez-Lavado

Op haar Instagram deelt Silvia hoe blij ze is met het nieuws dat Selena Gomez haar rol zou spelen in de film. Selena reageerde lief onder haar post en zei het volgende: ‘I am beyond honored to tell your story. You’re a complete inspiration.’ Wat mooi! Wanneer de filmopnames starten is nog niet bekend. Wij kijken uit naar deze bijzondere film!

Lees ook:

Beeld: Instagram@selenagomez / Bron: Mtv.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Оксана
    Оксана
    Reactie: Я лично прихожу в восторг от Вашего мастерства трактовать нехитрыми, человеколюбивыми речами
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen